Pressinbjudan: Frukost med Växjölöftets första arbetsplats

Posted on

Igår presenterades Växjölöftet av Oliver Rosengren, ordförande nämnden för arbete och välfärd och Arbetsförmedlingen hos landshövdingen. Växjölöftet är en förnyad arbetsmarknadspolitik från Växjö kommun i samverkan med Arbetsförmedlingen och näringslivet.

– Vi är framgångsrika, men ska nu bli bäst i landet. Vi har tagit intryck av andra framgångsrika kommuner och lyssnat på näringslivet. Växjölöftet är ett trepartslöfte där en samlad offentlig part – kommunen och Arbetsförmedlingen – tar i hand med näringslivet och växjöborna för nya steg mot full sysselsättning. Med tydliga krav och positiv förväntan, mer fokus på matchning och kompetensutveckling och bättre näringslivskontakt ska fler växjöbor lämna utanförskap, säger Oliver Rosengren (M).

Inbjudan till pressfrukost på McDonalds Norremark

Nu på fredag, 23/10, klockan 07:00 bjuds media in till pressfrukost på McDonalds Norremark. Oliver Rosengren, ordförande i nämnden för arbete och välfärd, Kristina Alsér, landshövding och ambassadör för Växjölöftet, och Tomas Johansson, McDonalds, med personal finns på plats. Tomas och Oliver skriver på det första Växjölöftet och svarar på frågor.

——
Delar av pressmeddelande från Växjö kommun 2015-10-21
Oliver Rosengren (M)

Oliver Rosengren (M)

© Blågröna Växjö 2015